Muskátli Panzió Torockó

BEMUTATKOZÁS

A Muskátli Panzió

2003-ban, teljes egészében fából épült, Székelykővel szemben, egyedi látvánnyal büszkélkedő Muskátli Panzió szeretettel várja a pihenésre vágyokat és a népművészet iránti érdeklődöket egyaránt.

A községet nevezetessége és a Székelykő szépsége miatt sok külföldi és belföldi túrista látogatja, akik felejthetetlen élménnyel távoznak, de sokszor visszatérnek Torockóra, Erdély egyik legszebb községébe.

15 ágy és 2 fürdőszoba nyújt kényelmet a hozzánk látogatóknak. A Muskátli Panzió a legjobb választás a kisebb csoportok kirándulási igényeinek de a nagyobb létszámú csoportoknak is biztosítunk szállást.

A nevét a panzió az azonos nevű virágoktól kapta, mely dúsásan díszíti az udvart, esztétikai gyönyőrt nyújtva azoknak akik élményt és nyugalmat lelnek a természet színeiben. Elismerést is nyert a hozzánk betekintöktől, bölcs örömmel idézve szavaikat: “Örülünk, hogy erre fele is élnek igazi magyar emberek”.

Töltse szabadidejét Torockón Erdély egyik legszebb községében. Fedezze fel a régi Erdélyi értékeket. Szeretettel várjuk! Torockó, egy felejthetetlen élmény!